УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(ШІСТДЕСЯТ ШОСТА СЕСІЯ СЬОМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
Від   18  грудня  2019 року                                                                                                         №  1565
 
Про  затвердження  Комплексної програми
правового захисту, соціальної  підтримки і
реабілітації людей  з інвалідністю м.Трускавця
на 2019-2021 роки в новій редакції
 
 
         З метою забезпечення  вирішення питань організаційно-правового, інформаційного, матеріально-технічного, медичного та соціально-побутового забезпечення осіб з інвалідністю  міста, на виконання вимог Конвенції ООН «Про права інвалідів»,  керуючись п.22 ст.26, ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.91 Бюджетного кодексу України, міська рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
 1. Комплексну програму правового захисту, соціальної підтримки і реабілітації людей з інвалідністю м. Трускавця на 2019-2021 роки (далі - Програма) затвердити в новій редакції, згідно з додатком.
 2. Відповідальним виконавцям забезпечити реалізацію Програми та щоквартально інформувати про стан її виконання  управління праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради.
 3.  Інформацію  про стан виконання Програми щорічно заслуховувати на засіданнях Координаційної ради у справах осіб з інвалідністю при виконавчому комітеті Трускавецької міської ради.
4.   Визнати таким, що втратило чинність рішення Трускавецької міської ради № 1085 від 15.11.2018року.
5.  Контроль за виконанням рішення покласти на  постійні  комісії з питань освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, санаторно-курортної сфери, молодіжної політики та з питань бюджету, фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності і майна.
 
 
                      Міський голова                                               А.Кульчинський