ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2799


УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                                          СЕСІЯ  ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від                         2021 р.                                  №
 
Про затвердження Змін до Акту безоплатної передачі
із спільної власності територіальних громад
Сколівського району  Львівської області
цілісних майнових комплексів установ освіти
та майна, закріпленого за ними у комунальну власність
Трускавецької міської ради Львівської області
 
       З метою діяльності та безперебійного функціонування установ освіти Трускавецької міської ради, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання рішень Стрийської районної ради № 27 від 21.01.2021р. «Про безоплатну передачу майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Сколівського району» та Трускавецької міської ради № 131 від 28.01.2021 року «Про отримання бюджетних установ та майна із спільної власності територіальних громад Сколівського району Львівської області до комунальної власності Трускавецької міської ради Львівської області», враховуючи кредиторську заборгованість,  міська рада
ВИРІШИЛА:
  1. Затвердити Зміни до  Акту приймання-передачі майна , закріпленого за Орівським закладом загальної середньої освіти I-III рівнів Сколівської районної ради Львівської області  з балансу Відділу освіти Сколівської районної державної адміністрації на баланс  до Відділу освіти Трускавецької міської ради згідно з Додатком №1.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.

 
 
Міський голова                                             А. Кульчинський