ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2796


УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                                          СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від                         2021 р.                                  №
 
Про розгляд заяви  Клубу спортивного танцю «Ювента Денс»
щодо надання в оренду нежитлового приміщення
по вул. Данилишиних,19 у м. Трускавці
 
       Керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 6 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» враховуючи звернення Клубу спортивного танцю «Ювента Денс»,  з метою ведення статутної діяльності та навчання дітей міста танців, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
  1. Включити потенційний об’єкт оренди –  нежитлове приміщення    площею 119,3 кв.м. по вул. Данилишиних,19 у м.Трускавці балансоутримувач – відділ освіти Трускавецької міської ради до Переліку другого типу відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна».
  2. Відділу освіти Трускавецької міської ради  надати Клубу спортивного танцю «Ювента Денс» в оренду нежитлове приміщення  по вул. Данилишиних,19 у м.Трускавці  загальною площею 119,3 кв.м.  для ведення  статутної діяльності  терміном на п’ять років.
  3. Управлінню комунальної власності Трускавецької міської ради провести процедуру укладення договору оренди відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» з визначеним погодинним режимом роботи.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.

 
Міський голова                                             А. Кульчинський