ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Ільницька В.Я.

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

21.12.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2131
Про затвердження Порядку надання і виплати адресної грошової допомоги особам, які проходили військову службу за контрактом у ЗСУ у складі ООС

УКРАЇНА

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

Львівської  області

 
(двадцять друга сесія восьмого демократичного скликання)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
 
Від   21  шрудня  2021  року                       № 2131
            
Про затвердження Порядку надання
і виплати адресної грошової допомоги
особам, які проходили військову службу
за контрактом у ЗСУ у складі ООС
          З метою підтримки військовослужбовців, які захищали суверенітет та територіальну цілісність України, відповідно до Програми соціальної підтримки окремих категорій мешканців Трускавецької міської територіальної громади на 2022-2024 роки, керуючись п.22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
В И Р І Ш И Л А :
1. Затвердити Порядок надання і виплати адресної грошової допомоги особам, які проходили військову службу за контрактом у Збройних силах України у складі ООС, що додається.
2. Управлінню праці та соціального захисту населення (В.Ільницька) забезпечити призначення та виплату адресних грошових допомог особам, які проходили військову службу за контрактом у Збройних силах України у складі ООС.
3. Фінансовому управлінню (М. Федоричаку) забезпечити фінансування адресних допомог за рахунок коштів передбачених у міському бюджеті на соціальний захист.
4. Рішення Трускавецької міської ради № 124 від 28 січня 2021 року «Про затвердження Порядку надання і виплати грошової допомоги особам, які проходили військову службу за контрактом у ЗСУ у складі ООС» вважати таким, що втратило чинність.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійні  комісії міської ради з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування та з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.         
6. Рішення набуває чинності з 1 січня 2022 року.
Міський голова                                                               Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ

ДОДАТКИ

1 2131Додаток.pdf Переглянути