ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Бучкович Роман Ярославович


бу

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

16.12.2021

Підготував:

Постійна комісія з питань житлово-комунального господарства, транспорту, будівництва, інженерних комунікацій та екології.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2097
Від 16 грудня 2021 року № 2097 Про повернення субвенції до державного бюджету при розірванні договору фінансового лізингу для закупівлі спеціалізованої автотехніки для комунального підприємства «Трускавецьвода» Трускавецької міської ради

УКРАЇНА
 
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
 
(ДВАДЦЯТЬ ДРУГА СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО  СКЛИКАННЯ)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від   16  грудня  2021 року              №  2097
Про повернення субвенції до державного бюджету при розірванні договору фінансового лізингу для закупівлі спеціалізованої автотехніки для комунального підприємства «Трускавецьвода»
Трускавецької міської ради
 
 
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №883 від 11.08.2021 року «Питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури, у тому числі на придбання комунальної техніки», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська  рада
 
В  И  Р  І  Ш  И  Л  А  :
1. У разі розірвання уповноваженим банком договору фінансового лізингу на підставі несплати комунальним підприємством «Трускавецьвода» Трускавецької міської ради лізингових платежів, передбачених договором фінансового лізингу, субвенція підлягає поверненню заявником до державного бюджету в повному обсязі протягом трьох місяців з моменту розірвання договору фінансового лізингу.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету,фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності і майна (А. Стародуб).
 
 
Міський голова                                             Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ