ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2727


УКРАЇНА
 
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
 
(  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО  СКЛИКАННЯ)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
             від ___________2021 р.№___                                                                               м.Трускавець
 
Про внесення змін в рішення Трускавецької міської ради №1205 від 14.09.2021р. «Про надання дозволу Комунальному підприємству «Трускавецьсвітло» на укладення договору фінансового лізингу на придбання техніки»
 
Розглянувши пропозицію КП «Трускавецьсвітло», враховуючи Порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури, у тому числі на придбання комунальної техніки затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 серпня 2021 р. №883,керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про фінансовий лізинг», «Про публічні закупівлі» міська рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
1. Внести зміни в рішення Трускавецької міської ради №1205 від 14.09.2021р. «Про надання дозволу Комунальному підприємству «Трускавецьсвітло» на укладення договору фінансового лізингу на придбання техніки»(далі –Рішення), а саме : викласти п.2 Рішення в новій редакції :
 
2. Комунальному підприємству «Трускавецьсвітло» код ЄДРПОУ 44152369 провести процедуру закупівлі послуг лізингу з врахуванням наступних умов:
2.1. загальна сума фінансування – не більше 3145000,00 грн. (три мільйони  сто сорок п'ять  тисяч гривень 00 копійок);
2.2 авансовий платіж – не більше 25% від суми договору фінансового лізингу;
2.3. процентна ставка змінювана, визначається виходячи з розміру UIRD (на строк 12 місяців) збільшений на 1,04 відсоткового пункту, але не менше 9,8% річних та не більше 25% річних (перегляд відсоткових ставок щорічно);
2.4.строк лізингу не більше 60 місяців;
2.5. комісія за надання фінансування: 0,2% від обсягу фінансування за договором фінансового лізингу (в т.ч. ПДВ), одноразово;
2.6. комісія за управління: 0,45% щомісячно від обсягу фінансування за договором фінансового лізингу;
2.7. погашення лізингових платежів, які складаються з суми відшкодування предмета лізингу, нарахованих процентів і комісій, здійснюється помісячно, розміри лізингових платежів визначаються згідно з умовами договору фінансового лізингу.
  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету,фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності і майна (А. Стародуб).

 
Міський голова                                                                        Кульчинський А.Б.