ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2649


УКРАЇНА
 
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
 
(__________________  СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО  СКЛИКАННЯ)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від                       2021  року                №  
        
Про внесення змін до рішення від 20.08.2021р. №  1076 «Про затвердження міської цільової Програми  з фінансової підтримки  КП «Трускавецьвода» на 2021 рік»
 

У зв’язку з початком реалізації проекту «Капітальний ремонт Трускавецького водосховища з метою видалення мулистих відкладів з чаші водосховища на території м. Трускавець, Львівської області», керуючись п. 22 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання п.5 ст.91 Бюджетного кодексу України, беручи до уваги лист  КП «Трускавецьвода».,  міська рада

В  И  Р  І  Ш  И  Л  А  :

          1.  .  Внести зміни до міської цільової Програми з фінансової підтримки КП «Трускавецьвода» на 2021р., а саме:
     -  в перелік завдань   на 2021 рік додати захід : «Реалізація проекту «Капітальний ремонт Трускавецького водосховища з метою видалення мулистих відкладів з чаші водосховища на території м. Трускавець, Львівської області» на суму 1000,00 тис.грн.
 
-  додаток до рішення викласти в новій редакції.
.
           2. Управлінню житлово-комунального господарства і будівництва Трускавецької міської ради забезпечити організацію виконання  міської цільової Програми з фінансової підтримки КП «Трускавецьвода» на 2021р.
            3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Трускавецької міської ради з питань бюджету, фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності та майна(А.Стародуб).
 

        Міський голова                                                Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ