ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Сегер О.Я.

Доповідач:

Сегер О.Я.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

23.11.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2636
Про приватизацію нежитлового приміщення площею 2,2 кв.м. по вулиці Героїв УПА,2 шляхом викупу

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                                          СЕСІЯ  ВОСЬМО ГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від                         2021 р.                                  №
 
Про приватизацію нежитлового приміщення площею 2,2 кв.м.
по вулиці Героїв УПА,2 шляхом викупу
 
 
       Керуючись  Законом України  п.30 ст. 26,60 «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.. 5,18 Закону України  «Про приватизацію державного та комунального майна»,  беручи до уваги договір оренди № 45 від 04.12.2018 року,   враховуючи висновок про вартість майна та висновок експертного дослідження №15-1/21,розглянувши заяву ФОП Карпин Н.М., враховуючи рішення Трускавецької міської ради № 1575 від 04.11.2021 року «Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації шляхом викупу»  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Приватизувати нежитлове приміщення площею 2,2 кв.м. по вул. Героїв УПА,2 у м.Трускавці, що належить до об’єктів малої приватизації і є  комунальною власністю Трускавецької міської ради, шляхом викупу  Фізичною особою –підприємцем Карпин Наталія Михайлівна, яка є орендарем даного нежитлового приміщення та відповідає вимогам ч.2 ст.18 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» за ціною, визначеною за результатами незалежної оцінки.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, комунального майна, власності і підприємництва.  
 
Міський голова                                             Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ