ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2490


УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівськоїобласті
(_______________  СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від                              2021 р.              №
 
Про затвердження проекту
землеустрою щодо відведення земельної
ділянки та надання у власність для ведення
індивідуального садівництва в СГТ «Зелений гай»
площею 0,0600 га в с. Станиля по вул. Центральна
Дрогобицького району Львівської області
Химич Богдану Григоровичу
  

             Розглянувши звернення Химича Богдана Григоровича, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва в СТ «Зелений гай» по вул. Центральна в с. Станиля Сколівського району Львівської області, рішення Трускавецької міської ради №1224 від 14.09.2021 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в СГТ «Зелений гай» за межами с. Станиля Дрогобицького району Химич Б.Г.» керуючись ст. ст. 12, 118, 123, 186 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А: 
  1. Затвердити Химичу Богдану Григоровичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в садово-городному товаристві «Зелений гай» в с. Трускавецької об’єднаної територіальної громади, площею 0,0600 га, кадастровий номер – 4621287400:02:000:0044.
    1. Надати Химичу Богдану Григоровичу у власність земельну ділянку площею 0,0600 га в садово-городному товаристві «земелий гай» в с. Станиля  Дрогобицького району Львівської області (кадастровий номер -4621287400:02:000:0044), цільове призначення - (01.05) для ведення індивідуального садівництва, категорія земель – землі сільськогосподарського призначення за рахунок земель запасу.
  1. Химичу Богдану Григоровичу використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.
  2. Химичу Богдану Григоровичу зареєструвати право власності на земельну ділянку в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний).

 
Міський голова                                                             Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ