ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер рішення:

1749

Проголосовано:

02.12.2021 11:42:26

Автор:

Онаць Н.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 1749
Про затвердження міської соціальної Програми оздоровлення та відпочинку дітей демобілізованих учасників антитерористичної операції, дітей з сімей загиблих учасників АТО/ООС та дітей військовослужбовців на 2022-2024 рік

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
( ДВАДЦЯТЬ ДРУГА СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від  02  грудня  2021 р.                  № 1749
 
              
Про затвердження міської соціальної Програми
оздоровлення та відпочинку дітей
демобілізованих учасників антитерористичної
операції, дітей з сімей загиблих учасників АТО/ООС
 та дітей військовослужбовців на 2022-2024 рік
 
 
З метою формування та реалізації державної політики у сфері оздоровлення та відпочинку дітей демобілізованих учасників АТО, сімей загиблих учасників АТО/ООС та дітей військовослужбовців у Трускавецькій міській територіальній громаді, враховуючи висновки профільних комісій міської ради, керуючись п.22 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А  :
 
1. Затвердити міську соціальну Програму оздоровлення та відпочинку дітей демобілізованих учасників антитерористичної операції, дітей з сімей загиблих учасників АТО/ООС та дітей військовослужбовців на 2022-2024 роки, згідно  додатку.
 
2. Фінансовому управлінню (М. Федоричак) передбачити кошти на виконання соціальної програми, визначених міською соціальною Програмою оздоровлення та відпочинку дітей демобілізованих учасників антитерористичної операції, дітей з сімей загиблих учасників АТО/ООС та дітей військовослужбовців на 2022-2024 роки.
 
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії з питань  бюджету, фінансів, розвитку курорту, підприємництва та комунальної власності, майна (голова комісії А. Стародуб) та з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров`я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування (голова комісії  А. Тріщук).
 
 
 
 
Міський голова                             Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ
 

ДОДАТКИ

1 2619 Онаць Програма оздоровлення дітей АТО 2022-2024).pdf Переглянути