ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Сегер О.Я.

Доповідач:

Сегер О.Я.

Галузь:

Комунальне господарство та благоустрій

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

12.11.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1819
Про надання згоди на проведення процедури досудової Санації Комунального підприємства «Трускавецьтепло» Трускавецької міської ради та вжиття заходів щодо її проведення


УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                      СЕСІЯ ШОСТОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від ___ ____________20____ р.              № ____
 
Про надання згоди на проведення процедури досудової
Санації Комунального підприємства «Трускавецьтепло»
Трускавецької міської ради та вжиття заходів щодо її проведення
 
 
       З метою добровільного врегулювання питання погашення заборгованості між комунальним підприємством «Трускавецьтепло» Трускавецької міської ради (сума кредиторської заборгованості становить на 01.11.2019 року 7580908.76 грн..), та його кредиторами, досягнення взаємовигідних (паритетних) умов у врегулюванні заборгованості та забезпечення процесуально-економічного механізму врегулювання в системі заходів щодо відновлення платоспроможності боржника,  керуючись  п. 30 ст. 26  Закону  України  «Про  місцеве  самоврядування  в  Україні» та статтями 4,5 Кодексу України з процедур банкрутства, міська рада:
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Надати згоду на проведення процедури санації Комунального підприємства «Трускавецьтепло» Трускавецької міської ради до відкриття провадження у справі про його банкрутство.
  2. Комунальному підприємству «Трускавецьтепло» Трускавецької міської ради (О.Юричко) вжити наступні заходи, необхідні для ініціювання процедури досудової санації підприємства:
2.1. Сформувати список кредиторів із зазначенням їх найменування або імя, місце знаходження або місце проживання чи перебування, ідентифікаційного коду або реєстраційного номера облікової картки платника податків(за наявності) на суму заборгованості
2.2. Отримати письмову згоду кредиторів, загальна сума вимог, яких перевищує пятдесять відсотків кредиторської заборгованості підприємства згідно з даними його бухгалтерського обліку на проведення досудової санації комунального підприємства «Трускавецьтепло» Трускавецької міської ради.
2.3.Розробити план досудової санації комунального підприємства «Трускавецьтепло» Трускавецької міської ради, який погодити з виконавчим комітетом Трускавецької міської рпди. Вказаний план досудової санації письмово погодити з усіма кредиторами та внести для схвалення на розгляд загальних зборів кредиторів підприємства, які скликати відповідно до ч.4 ст. 5 Кодексу України з процедур банкрутства.
2.4. Після схвалення кредиторами плану санації комунального підприємства «Трускавецьтепло» Трускавецької міської ради подати до Господарського суду заяву про затвердження плану санації відповідно до ч.5 ст.5 Кодексу України з процедур банкрутства.
  1.   Контроль за виконанням даного рішення покласти  на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, розвитку курорту, підприємництва та комунальної власності і майна.

 
Міський голова                                                   А. Кульчинський