ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Пушак Л.М.

Доповідач:

Пушак Л.М.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

07.11.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1814
Про затвердження Індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для КП «Трускавецьвода» ТМР


Україна
 Трускавецька міська рада
 
 ПРОЕКТ РІШЕННЯ
 
 

Про затвердження
Індивідуальних технологічних нормативів
використання питної води для КП «Трускавецьвода» ТМР

 
         Керуючись ст. 40 Водного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про питну воду та питне водопостачання», відповідно до Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25.06.2014 р.№ 179 «Про затвердження Порядку розроблення та затвердження технологічних нормативів використання питної води підприємствами, які надають послуги з централізованого водопостачання та/або водовідведення», з метою забезпечення раціонального використання  водних ресурсів, підвищення якості надання послуг з водопостачання та водовідведення», розглянувши звернення директора комунального підприємства «Трускавецьвода» Пушака М. Л.
 

                                                      вирішила:

            1. Затвердити Індивідуальні нормативи використання питної води для Комунального підприємства «Трускавецьвода» Трускавецької міської ради, розроблені ТОВ «Центр проект ЛТД» м. Львів.
            2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства О. М. Балицького.

 
 
 
Міський голова                                                                  А. Кульчинський