ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXIV

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

14.11.2019

Галузь:

Земельні ресурси

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1554
Про затвердження переліку та умов продажу земельної ділянки право оренди на яку підлягає продажу на земельних торгах у формі аукціону на території міста Трускавець по вул. Стебницькій

                                              УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(ШІСТДЕСЯТ ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ СЬОМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від   14  листопада  2019 р.              № 1554
 
Про затвердження переліку та умов
продажу земельної ділянки  право оренди
на яку підлягає продажу на земельних торгах
у формі аукціону на території міста Трускавець
по вул. Стебницькій
            З метою забезпечення ефективного використання земель міста  Трускавця та залученням додаткових коштів у міський бюджет, керуючись  статями 12,116,127,134,135,136,137,138,139 Земельного кодексу України, частини другої статті 4 Закону України «Про оренду землі», Закону України «Про внесення змін  до Земельного кодексу України  щодо порядку проведення земельних торгів у формі аукціону», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно  та їх обтяжень»,   міська рада
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
  1. Затвердити перелік земельних ділянок право оренди на які підлягає продажу на земельних торгах у формі аукціону на території міста Трускавець Львівської області (додаток 1).
  2. Провести земельні торги з продажу права оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення (кадастровий номер 4611500000: 07 : 003 : 0069 ).
       3.  Затвердити   умови продажу права оренди на земельної ділянки   несільськогосподарського призначення  (додаток 2) відповідно до діючого законодавства ,встановивши наступне:
            3.1.   Стартова ціна лоту з продажу  права оренди на земельну ділянку дорівнює розміру річної орендної плати -3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
            3.2.    Гарантійний внесок становить 5%  від стартової ціни продажу лота.
            3.3.   Крок земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки становить 0,5% від стартової ціни лоту.
             3.4.  За результатами  земельних торгів (аукціону) переможцем підписується  протокол земельних торгів на підставі якого укладається договір оренди землі  безпосередньо в день проведення торгів.
              3.5. Плата за користування земельною ділянкою,право  користування якою набуто на земельних торгах ,підлягає сплаті переможцем торгів  не пізніше трьох банківських днів з дня укладання договору оренди землі.
              3.6.  Уповноважити міського голову  Кульчинського Андрія Богдановича  на підписання договору  про проведення земельних торгів з виконавцем земельних торгів та на підписання договору  оренди  землі від імені міської ради.
             3.7. Встановити   у разі винекнення підстави для анулювання результатів земельних торгів пеню в розмірі 100% (сто відсотків) від запропонованої суми переможцем земельних торгів.
            3.8. Встановити , що переможець земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки відшкодовує  всі витрати ,повязані з підготовки лота до земельних торгів в тому числі і в разі винекнення підстави для анулювання результатів земельних торгів           
               4. Управлінню містобудування,архітектури та землекористування:
              4.1 Забезпечити організацію проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення.
              4.2  Забезпечити оформлення договору оренди земельної ділянки з переможцем  земельних торгів (аукціону) за ціною та на умовах визначених цим рішенням.
 
  1. Контроль за виконанням  цього  рішення  покласти  на  постійну  комісію  питань землекористування, містобудування та благоустрою (Наконечний Ю.О.).
 
 
Міський голова                                                        А.Кульчинський