ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    5

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА  МІСЬКА  РАДА
Львівської  області
(ДВАДЦЯТЬ ДРУГА СЕСІЯ  ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р І Ш Е Н Н Я

 
Від  02  грудня  2021р.                           №  1752
 
Про  розроблення Комплексного плану
просторового розвитку території
Трускавецької територіальної громади
Дрогобицького району Львівської області
 
          З метою забезпечення сталого розвитку територіальної громади, дотримання принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів з урахуванням концепції інтегрованого розвитку території громади, відповідно до законів України «Про регулювання містобудівної діяльності»  (ст.ст.16,161,20,21), «Про основи містобудування» (ст.17), «Про землеустрій» (ст.45), Земельного кодексу України, Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 вересня 2021 року №926, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та пропозиції постійної комісії з питань землекористування, містобудування та благоустрою, міська рада      
 
 В И Р І Ш И Л А:
          1. Розробити комплексний план просторового розвитку території Трускавецької територіальної громади, Дрогобицького району, Львівської області (далі – Комплексний план).
          2. Замовником на розроблення Комплексного плану визначити виконавчий комітет Трускавецької міської ради.
          3. Виконавчому комітету Трускавецької міської ради:
          3.1. Створити робочу групу для забезпечення проведення заходів, пов’язаних з розробкою проекту Комплексного плану та затвердити її персональний склад.
          3.2. Звернутися до Львівської обласної державної адміністрації щодо визначення державних та регіональних інтересів для їх врахування під час розроблення Комплексного плану.
3.3. Звернутися до суміжних територіальних громад щодо визначення їх інтересів для врахування під час розроблення Комплексного плану.
3.4. Визначити в установленому законодавством порядку розробника Комплексного плану.
3.5. Звернутися до Львівської обласної державної адміністрації щодо надання субвенції з державного бюджету Трускавецької міської ради на розроблення Комплексного плану.
4. Координацію роботи щодо виконання цього рішення покласти на заступника міського голови  О.Балицького.
          5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну  комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Наконечний Ю.О.).
 
          Міський голова                                                        Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ