УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(ДВАДЦЯТЬ ДРУГА СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Вівід  02  грудня  2021 р.                       № 1737
 
Про розгляд заяви КНП ЛОР «Львівський обласний
центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф»
 щодо надання в оренду нежитлових приміщень
по вул.Данилишиних,62  в м.Трускавець
 
    Керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст.. 6 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» враховуючи звернення КНП ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», з метою ведення статутної діяльності, міська рада
ВИРІШИЛА:
  1. Включити потенційний об’єкт оренди –  нежитлове приміщення   площею 87,39 кв. м.( в тому числі площа спільного користування – 25,77 кв.м.) по вул.Данилишиних,62 у  м.Трускавці балансоутримувач – КНП «Трускавецька міська лікарня»   до Переліку другого типу відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна».
  2.  КНП «Трускавецька міська лікарня» надати КНП ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф»  в оренду нежитлове приміщення  по вул. Данилишиних,62 у м.Трускавець загальною площею 87,39 кв. м.( в тому числі площа спільного користування – 25,77 кв.м.) для ведення  статутної діяльності терміном на п’ять років.
  3. Встановити орендну плату в розмірі одна  гривень  за рік без ПДВ.
  4. КНП «Трускавецька міська лікарня» здійснити передачу в оренду майна, зазначеного в пункті 2 цього рішення.
  5. Управлінню комунальної власності Трускавецької міської ради провести процедуру укладення договору оренди відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна»
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.
Міський голова                         Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ