ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2150


УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_________________________СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від ___ ____________2021 р.              № ____
 
Про надання у власність земельної ділянки
  площею 0,0057га вул. Стебницькій.9А/1
 в м. Трускавці Бориславському Роману
Орестовичу
 
 Розглянувши заяву Бориславського Романа Орестовича, Свідоцтво про право власності на нерухоме майно від 19.12.2020р., керуючись ст.ст. 12, 118, 122, Земельного кодексу України, , п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 
                                     В И Р I Ш И Л А:
 

           1. Надати Бориславському Роману Орестовичу у власність земельну ділянку - площею 0,0057 га на вул.Стебницькій ,9А/1 в м. Трускавці (кадастровий номер земельної ділянки 4611500000:01:013:0076) для (02.01) будівництва та обслуговування житлового будинку ,господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель що перебували в оренді у Бориславського Р.О.
   2.Бориславському Роману Орестовичу надану земельну ділянку використовувати їх за цiльовим призначенням; допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення, при наявності таких на земельних ділянках (організації , якi виконують ремонтнi роботи, зобов'язанi провести повне відновлення територiї); дотримуватися вимог Земельного кодексу України.
        3. Бориславському Р.О. право власності зареєструвати в Державному реєстрі речових прав .
        4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Наконечний Ю.О.).

 
 
Міський голова                                                    Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ