ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIX

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер рішення:

1436

Проголосовано:

30.07.2019 13:12:58

Автор:

Плахтій О.П.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 1436
Про затвердження переліку та умов продажу земельних ділянок право оренди на які підлягає продажу на земельних торгах у формі аукціону на території міста Трускавець

                                        УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(П’ЯТДЕСЯТ ДЕВ’ЯТА СЕСІЯ СЬОМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від 30 липня 2019 р.                                                                                                                                          № 1436
 
Про затвердження переліку та умов
продажу земельних ділянок  право оренди
на які підлягає продажу на земельних торгах
у формі аукціону на території міста Трускавець

            З метою забезпечення ефективного використання земель міста  Трускавця та залучення додаткових коштів у міський бюджет, керуючись  статтями 12,116,127,134,135,136,137,138,139 Земельного кодексу України, частиною другою статті 4 Закону України «Про оренду землі», Законом України «Про внесення змін  до Земельного кодексу України  щодо порядку проведення земельних торгів у формі аукціону» , Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно  та їх обтяжень» ,  міська рада
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
  1. Затвердити перелік земельних ділянок право оренди на які підлягає продажу на земельних торгах у формі аукціону на території міста Трускавець Львівської області. (додаток 1).
  2. Провести земельні торги з продажу права оренди на земельну ділянку несільськогосподарського призначення (кадастровий номер 4611500000: 02 : 002 : 0159 ).
       3.  Затвердити   умови продажу права оренди на земельної ділянки   несільськогосподарського призначення  відповідно до діючого законодавства (додаток 2), встановивши наступне:
            3.1   Стартова ціна лоту з продажу  права оренди на земельну ділянку дорівнює розміру річної орендної плати.
            3.2    Гарантійний внесок становить 5%  від стартової ціни продажу лота.
            3.3   крок земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки становить 0,5% від стартової ціни лоту.
            3.4  За результатами  земельних торгів (аукціону) переможцем підписується  протокол земельних торгів на підставі якого укладається договір оренди землі  безпосередньо в день проведення торгів.
            3.5 Плата за користування земельною ділянкою,право  користування якою набуто на земельних торгах ,підлягає сплаті переможцем торгів  не пізніше трьох банківських днів з дня укладання договору  оренди землі.
              3.6  Уповноважити міського голову  Кульчинського Андрія Богдановича  на підписання договору  про проведення земельних торгів з виконавцем земельних торгів та на підписання договору  оренди  землі від імені міської ради.
               4. Управлінню містобудування,архітектури та землекористування:
              4.1 Забезпечити організацію проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення.
              4.2  Забезпечити оформлення договору оренди земельної ділянки з переможцем  земельних торгів (аукціону) за ціною та на умовах, визначених цим рішенням
  1. Контроль за виконанням  цього  рішення  покласти  на  постійну  комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Наконечний Ю.О.).
 
 
Міський голова                                                        А.Кульчинський

ДОДАТКИ

1 ТОРГИ (1).pdf Переглянути