ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2017

                                                УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_________________________СЕСІЯ ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від ___ ____________2021 року            № ____
 
Про надання в оренду земельної
Ділянки площею 3,5га за межами
с. Станиля Дрогобицького району
Львівської області ТзОВ «Укргалферм»
 
 
Розглянувши звернення Товариства з обмеженою відповідальністю «Укргалферм», договір купівлі-продажу будівель від 11.11.2020 року , який зареєстровано за № 680 керуючись ст. ст. 12,  120, 12  Земельного кодексу України, п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада 
 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 
          1. Надати   Товариства з обмеженою відповідальністю «Укргалферм» в оренду терміном на ____ років  земельну ділянку площею  3,5000 га (кадастровий номер – 4621287400:02:000:0173) за межами  с.Станиля  Дрогобицького району Львівської області , 01.13 для іншого сільськогосподарського призначення ( обслуговування свинарника, категорія земель – землі сільськогосподарського призначення за рахунок земель ,що перебували в користування  ПАТ «Трускавецькурорт».
2. ТзОВ «Укргалферм» використовувати земельну ділянку за цільовим  ризначенням; допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.
3.  ТзОВ «Укргалферм» зареєструвати право оренди на земельну ділянку в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
4. Контроль за виконанням   цього рішення   покласти на постійну  комісію 
з питань   землекористування, містобудування та благоустрою ( голова комісії Ю.Наконечний) .    
 
 
Міський голова                                                           Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ