ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

12.10.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1914
Про поновлення договору оренди земельної площею 0,1298 в с. Модричі Дрогобицького району Львівської області ПАТ «Укрнафта»


                                                                 УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_________________________СЕСІЯ ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від ___ ____________2021 року            № ____
 
Про поновлення  договору оренди земельної
площею 0,1298 в с. Модричі Дрогобицького району
Львівської області ПАТ «Укрнафта»
 
Розглянувши заяву ПАТ «Укрнафта», з урахуванням Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», керуючись ст. 16, 32²,  33 Закону України «Про оренду землі», ст. ст. 12, 93, 126¹ Земельного кодексу України, п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 

1.Укласти на новий термін з ПАТ «Укрнафта» договір оренди землі площею 0,1298 в с. Модричі Львівської області, кадастровий номер 4621284900:02:000:0515, 11.01 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами під обслуговування свердловини №2010 "Пом'ярки-10", категорія земель – Землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, терміном на __ роки.

  1. ПАТ «Укрнафта» зареєструвати договір оренди в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
  2.  Орендарю використовувати надану  земельну ділянку  за цiльовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення, при наявності таких на земельній ділянці (організа- ції, якi виконують ремонтнi роботи, зобов'язанi провести повне відновлення територiї), дотримуватися вимог Земельного кодексу України.
  1. Контроль за виконанням   цього рішення   покласти на постійну  комісію з питань   землекористування, містобудування та благоустрою (Ю. Наконечний).    

 
 
 
Міський голова                                       Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ