ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Чинний

Дата:

11.10.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1904
Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0350 га в СОТ «Фіалка» при санаторії «Кришталевий палац» діл. 46 селі Модричі Дрогобицького району Львівської області для ведення колективного садівництва Горончак Тетяні Павлівні


УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_______________  СЕСІЯВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від                              2021 р.              №
 
Про  надання дозволу на виготовлення
проекту із землеустрою щодо відведення
земельної ділянки орієнтовною площею 0,0350 га
в  СОТ «Фіалка» при санаторії «Кришталевий палац»
діл. 46 селі Модричі Дрогобицького району
Львівської області   для ведення колективного садівництва
Горончак Тетяні Павлівні

  

               Розглянувши заяву Горончак Тетяни Павлівни, беручи до уваги схему розташування земельної ділянки, доданої до заяви, довідку № 29 голови садово-огородного товариства «Фіалка» при санаторії «Кришталевий палац», керуючись ст. ст. 12, 116, 118, 119,  121, 122 Земельного кодексу України, ст. ст. 4, 5 Закону України «Про особисте селянське господарство», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада 

 

В  И  Р  I  Ш  И  Л  А: 
  1. Дати дозвіл Горончак Тетяні Павлівні на виготовлення  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення колективного садівництва в СОТ «Фіалка» при санаторії «Кришталевий палац» в с.Модричі Дрогобицького району Львівської області, орієнтовною площею 0,0350 га, категорія земель – землі сільськогосподарського призначення з подальшим наданням земельної ділянки у власність за рахунок земель що перебували у користуванні Горончак Т.П..
  2. Горончак Т.П. якій надано дозвіл на виготовлення документації із землеустрою , звернутись в землевпорядну організацію для виготовлення проекту відведення земельної ділянки.
  3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний).

 
 
Міський голова                                                               Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ