ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

01.10.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1805
Про поновлення договору оренди землі Площею 0,300 га в с. Станиля Догобицького району Львівської області, автодорога Трускавець-Стебник км 2+230 (праворуч)


УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_______________  СЕСІЯ ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від                              2021 р.                
 
Про  поновлення договору оренди землі
Площею 0,300 га в с. Станиля Догобицького району
Львівської області, автодорога
Трускавець-Стебник км 2+230 (праворуч)

 
  

               Розглянувши заяву ПАТ «Укрнафта», керуючись ст 32², 33 Закону України «Про оренду землі», ст.12, 93, 126¹, 122 Земельного кодексу України, п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А: 
  1. Укласти на новий термін з Публічним акціонерним товариством «Укрнафта» договору оренди земельної ділянки з кадастровим номером 4621287400:01:001:0058, цільове призначення – (12.08)  - для розміщення та експлуатації будівель та споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій, площею 0,30 га за адресою: Львівська область, Дрогобицький район, с. Станиля, автодорога Трускавець-Стебник км 2+230 (праворуч) для обслуговування автозаправної станції з комплексом супутнього обслуговування автомобілів та здійснення комерційної діяльності терміном на 3 роки.  
  2. ПАТ «Укрнафта» використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного законодавства.
  3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний).

 
Міський голова                                                              Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ