ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Дребот Л.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

05.10.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1401
Про надання пільг на оплату комунальних послуг та одноразової компенсації витрат на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива для дітей, позбавлених батьківського піклування, та опікунів/піклувальників на 2021 рік.

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
   (двадцята сесія восьмого демократичного скликання)
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
    Від  05  жовтня  2021 року            1401
        м. Трускавець
 
Про надання пільг на оплату комунальних послуг
та одноразової компенсації витрат
на придбання скрапленого газу, твердого та
рідкого пічного побутового палива   для  дітей,
позбавлених батьківського піклування, та
опікунів/піклувальників на 2021 рік.
       
Розглянувши заяви опікунів/піклувальників Петрів Б.І., Радяк І.Б., Онаць І.М., Фарими Д.В. та Худашкової Н.М., керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи Витяг з протоколу комісії з питань захисту прав дитини Трускавецької міської ради № 15 від 15.09.2021р. та рекомендації постійних депутатських комісій з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування та з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна, міська рада
В И Р І Ш И Л А:
  1. Надати з 01 вересня по 31 грудня 2021 року 100% знижку на оплату за користування комунальними послугами в межах норми споживання для  Опікуна, Худашкової Наталії Миколаївни та дитини, позбавленої батьківського піклування, Сендецького Михайла Павловича, 14.12.2010р.н., які проживають по вул..Шевченка, 14 в с. Уличне.
  2. Надати одноразову компенсацію витрат на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, в межах норми споживання особам, які проживають в негазифікованих житлових будинках та у 2021 році не отримали житлові субсидії,  а саме для:
Опікуна Петрів Богдани Іванівни, дітей-сиріт Петрів Марії Миколаївни, 02.02.2011р.н., та Петрів Мар’яни Назарівни, 24.08.2007р.н., які проживають по вул. Шевченка, 641, в с. Орів.
Піклувальника Радяк Іванни Богданівни та дитини-сироти Микиташ Марії-Ангеліни Степанівни, 26.08.2004р.н., які проживають по вул. Шевченка, 216, в с. Орів.
Піклувальника Онаць Ірини Мирославівни та дитини-сироти Шеметенко Мар’яни Володимирівни, 25.09.2006р.н., які проживають по вул. Шевченка, 525, в с. Орів.
Піклувальника Фарими Дарії Василівни та дитини-сироти Дмитришин Мар’яни Миколаївни, 30.12.2004р.н., які проживають по вул. Садова, 146, в с. Уличне. 
  1. Управлінню праці та соціального захисту населення (п.В.Ільницька) надати одноразову компенсацію витрат на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива в межах норми споживання та проводити відшкодування коштів житлово-комунальним підприємствам – надавачам послуг за надані послуги. 
  2. У разі призначення субсидії, пільги за оплату  комунальних послуг особам, які зареєстровані (фактично проживають) в житлових приміщеннях (будинках), у період її отримання не нараховуються. 
  3. Керівникам житлово-комунальних підприємств – надавачам послуг, щомісячно подавати управлінню праці та соціального захисту населення відомості про надані послуги опікуну  та дитині, позбавленій батьківського піклування, для відшкодування. 
  4. Фінансовому управлінню (п. М.Федоричак):
  5. провести фінансування управління праці та соціального захисту населення для надання одноразової компенсації витрат на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива для дітей-сиріт та опікунів/піклувальників відповідно до поданої заявки управління праці і соціального захисту щомісячно проводити фінансування управління праці та соціального захисту населення для відшкодування пільг на комунальні послуги опікунута дитині, позбавленій батьківського піклування. 
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні депутатські комісії з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування та з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.
 
 
Міський голова                                                 Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ