ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

УКРАЇНА
 
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
 
(ДВАДЦЯТА СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО  СКЛИКАННЯ)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від  14  вересня  2021 року              №  1201
 
Про повернення субвенції до державного бюджету при розірванні договору фінансового лізингу для закупівлі спеціалізованої автотехніки для комунального підприємства «Парк Курортний»
 
 
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №883 від 11.08.2021 року «Питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури, у тому числі на придбання комунальної техніки», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська  рада
 
В  И  Р  І  Ш  И  Л  А  :
1. У разі розірвання уповноваженим банком договору фінансового лізингу на підставі несплати комунальним підприємством «Парк Курортний» лізингових платежів, передбачених договором фінансового лізингу, субвенція підлягає поверненню заявником до державного бюджету в повному обсязі протягом трьох місяців з моменту розірвання договору фінансового лізингу..
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету,фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності і майна (А. Стародуб).
 
 
Міський голова                                                   Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ