ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Ільницька В.Я.

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

31.08.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1097
Про внесення змін до рішення Трускавецької міської ради № 83 від 17.12.2020р «Про затвердження Комплексної програми правового захисту, соціальної підтримки і реабілітації людей з інвалідністю Трускавецької міської територіальної громади 2021 рік»

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
( 20 СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
Від 31.08  2021 року                          №1097
 
Про внесення змін до рішення
Трускавецької міської ради № 83 від 17.12.2020р
«Про затвердження  Комплексної  програми правового захисту,
соціальної  підтримки і реабілітації людей  з інвалідністю
Трускавецької міської територіальної громади 2021 рік»
 
         З метою забезпечення  вирішення питань організаційно-правового, інформаційного, матеріально-технічного, медичного та соціально-побутового забезпечення осіб з інвалідністю  Трускавецької міської територіальної громади,  керуючись п.22 ст.26, ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.91 Бюджетного кодексу України, міська рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
  1. Внести зміни до рішення Трускавецької міської ради № 83 від 17.12.2020р «Про затвердження  Комплексної  програми правового захисту, соціальної  підтримки і реабілітації людей  з інвалідністю Трускавецької міської територіальної громади 2021 рік», а саме:
    1.  Перелік № 1 завдань, заходів та показників Комплексної  програми правового захисту, соціальної  підтримки і реабілітації людей  з інвалідністю Трускавецької міської територіальної громади 2021 рік, викласти в новій редакції, згідно додатку № 1;
    2.  Доповнити Комплексну програму правового захисту, соціальної  підтримки і реабілітації людей з інвалідністю Трускавецької міської територіальної громади 2021 рік Переліком № 6 завдань, заходів та показників Комплексної  програми правового захисту, соціальної  підтримки і реабілітації людей  з інвалідністю Трускавецької міської територіальної громади 2021 рік, згідно додатну № 3.
 2. Відповідальним виконавцям забезпечити реалізацію Програми та щоквартально інформувати про стан її виконання  управління праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради.
3.  Контроль за виконанням рішення покласти на  постійні  комісії міської ради з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування та з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.
 
 
     Міський голова                                               Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ

ДОДАТКИ

1 РІШ 1097-31.08 Додаток.pdf Переглянути