ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

УКРАЇНА
 
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
(ДЕВ’ЯТНАДЦЯТА ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
  • Р І Ш Е Н Н Я 
 
від  20 серпня 2021  року                  №  1083
 
 
Про вступ до Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати Україна – Карпатська агенція регіонального розвитку»
 
Відповідно до ч.1 ст.15, п.15 ч.1 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч.1 ст.8 Закону України «Про асоціацію органів місцевого самоврядування», з метою підвищення ефективності виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому та регіональному розвитку, захисту прав та інтересів територіальних громад карпатського регіону, створення належного інституційного механізму підтримки розвитку в Карпатах Трускавецька міська рада
 
 
 
В  И  Р  І  Ш  И  Л  А  :
  1. Вступити до Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати Україна – Карпатська агенція регіонального розвитку».
  2. Делегувати повноваження міському голові А. Кульчинському представляти Трускавецьку міську раду у Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати Україна – Карпатська агенція регіонального розвитку».
  3. Передбачити в бюджеті кошти у сумі 100 000,00 грн для сплати членського внеску на 2021 рік для забезпечення проведення VФоруму місцевого розвитку, який відбуватиметься 2-3 вересня 2021 року у м.Трускавці.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань туризму, розвитку курорту, рекреації, міжнародної співпраці, інвестицій та інформаційної політики Трускавецької міської ради (п. С. Чурбанов).
 
 
Міський голова                                       Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ