ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Чинний

Дата:

12.08.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1680
Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовно площею 0,29 га. в селі Орів, Гасюк Марії Михайлівні


                                              УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                 СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від                          2021 р.              № 
 
Про надання  дозволу  на виготовлення
проекту  із землеустрою щодо
відведення  земельної  ділянки
орієнтовно площею 0,29 га. в селі
Орів, Гасюк Марії Михайлівні
 
Розглянувши заяву  Гасюк Марії Михайлівни, беручи до уваги Схему розташування земельної ділянки , керуючись ст.ст.12, 116,118,119, 121,122  Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», п.34 ст.26  Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада

 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 

       1. Дати дозвіл  Гасюк Марії Михайлівні на виготовлення  проекту з землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  орієнтовною  площею 0,29 га  в  с. Орів Дрогобицького району Львівської області  для ведення ведення особистого селянського господарства, категорія земель – землі сільськогосподарського призначення  з подальшим наданням земельної ділянки у власність за рахунок земель запасу   не наданих у власність та користування.
       2. Фізичній особі, якій надано дозвіл на виготовлення документації  із землеустрою, звернутись в землевпорядну організацію щодо виготовлення  проекту відведення земельної ділянки у відповідності до вимог земельного законодавства.
          3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (голова комісії Ю.Наконечний).

  
 
Міський голова                                                   Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ