УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
( 20 СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від 31 08.2021 р.                          № 1134
 
Про відмову Гладкій Ірині Іваівні
щодо включення в перелік для продажу
 на земельних торгах земельної ділянки
  орієнтовною площею 0,0028га по
вул. Шевченка в м. Трускавці
Розглянувши заяву Гладкої Ірини Іванівни з додатками, беручи до уваги містобудівну документацію «План зонування території міста Трускавця (зонінг)», керуючись ст.. ст., 12, 118, 122 Земельного кодексу України , п.3 ст. 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада 
 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 
1. Відмовити Гладкій Ірині Іванівні ввключенні в перелік для продажу на земельних торгах земельної ділянки орієнтовною площею 0,0028га по вул. Щевченка без права забудови з метою використання для обслуговування належної їй будівлі по вул. Шевченка,30а в зв’язку з невідповідністю місця розташування цієї земельної ділянки вимогам містобудівної документацію «План зонування території міста Трускавця (зонінг)» У відповідності до містобудівної документація ,  вище  згадана земельна ділянка знаходиться в зоні парків та скверів та може бути використана для створення скверу.
2.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Наконечний Ю.О.).
 
 
 
 
Міський голова                                                   Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ