ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1583


 

ТРУСКАВЕЦЬКА МIСЬКА РАДА
Львiвської областi
(  СЕСІЯ ­ВОСЬМОГОДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
Р І Ш Е Н Н Я
 
Від                    2021року                                           №
 
Про  затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва
і обслуговування житлового будинку, господарських
будівель та споруд (присадибна  ділянка), площею 0,1 га
в с. Станиля Дрогобицького району Львівської
області  Рудому Івану Зіновійовичу
Розглянувши заяву Рудого Івана Зіновійовича, проект землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), площею 0,1 га,в с. Станиля Дрогобицького району Львівської, рішення Станильської сільської ради № 234 від 11.06.2014р. «Про затвердження детального плану території під розміщення житлової забудови в с. Станиля урочище «Дякова гора»», рішення Станильської сільської ради № 397 від 13.02.2020 р. «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Рудому І.З.для будівництва та обслуговування житлового будинку в урочищі «Дякова гора», керуючись ст. ст. 12, 118, 123, 186 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А: 


1.Затвердити   Рудому Івану Зіновійовичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), площею 0,1 га, в урочищі «Дякова гора» в с. Станиля Дрогобицького району Львівської області кадастровий номер – 4621287400:01:003:0783.
2.Надати    Рудому Івану Зіновійовичу у власність земельну ділянку, площею 0,1 га в урочищі «Дякова гора» в с. Станиля Дрогобицького району Львівської області кадастровий номер – 4621287400:01:003:0783) цільове призначення  (02.01) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), категорія земель – землі житлової та громадської забудови за рахунок земель запасу.
3.   Рудому Івану Зіновійовичу використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.
4.   Рудому Івану Зіновійовичу зареєструвати право власності на земельну ділянку в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний).
Міський голова                                                 Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ