ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Статус:

Чинний

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

Змінне

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

14.09.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1266
Про затвердження проекту з землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,0 Фірсакову Володимиру Володимировичута надання у власність для ведення особистого селянського господарства в с.Доброгостів

                                                     Україна                                                        
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(ДВАДЦЯТА СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

   Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я


Від14.09. 2021 р.                                             № 1266
 
Про  затвердження проекту з
землеустрою щодо відведення земельної
ділянки площею 2,0  Фірсакову Володимиру
Володимировичута надання у власність для
 ведення особистого селянського господарства
 в с.Доброгостів
      
  


  Розглянувши заяву Фірсакова Володимира Володимировича, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в с. Доброгостів Дрогобицького району Львівської області,  рішення Доброгостівської сільської ради №222 від 09.12.2016р. «Про погодження виділення  земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства «Фірсакову В.В.» , Наказ Головного управління Держгеокадастру у Львівській області  №13-5323/16-18-СГ від 23.10.2018р. «Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою», Закону України «Про особисте селянське господарство», ст. 50 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:

1. Затвердити  Фірсакову Володимиру Володимировичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с. Доброгостів Дрогобицького району Львівської області, кадастровий номер – 4621283300:04:000:0016.

1. 2 Надати Фірсакову Володимиру Володимировичу у власність земельну ділянку площею 2,0 в с. Доброгостів Дрогобицького району Львівської області (кадастровий номер -4621283300:04:000:0016) для (01.03) ведення особистого селянського господарства, категорія земель – землі сільськогосподарського призначення за рахунок земель запасу.

2. Фірсакову Володимиру Володимировичу використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний).

 

Міський голова                                                   Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ