ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIX

Скликання:

VII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    3
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(П’ЯТДЕСЯТ ДЕВ’ЯТА СЕСІЯ  СЬОМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
від  30  липня  2019 року                          № 1410      
 
Про  затвердження статуту Товариства
з обмеженою відповідальністю «Трускавецький
водоканал» в новій редакції
 
 
            З метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства України Cтатуту Товариства з обмеженою відповідальністю «Трускавецький водоканал» (ідентифікаційний код 33086713), враховуючи  Договір дарування (безоплатної передачі) частки в статутному капіталі ТОВ “Трускавецький водоканал” від 24.07.2019р. та  Акту приймання-передачі даної частки, керуючись пунктом 5 статті 57 Господарського кодексу України, частиною 1 статті 59,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
В  И  Р  І  Ш  И  Л  А  :
 
          1. Затвердити Статут Товариства   з   обмеженою відповідальністю "Трускавецький водоканал" (ідентифікаційний код 33086713) у новій редакції, згідно з додатком.
          2. Уповноважити міського голову Андрія Кульчинського підписати нову редакцію Статуту Товариства з обмеженою відповідальністю “Трускавецький водоканал”.
          3. Уповноважити  генерального директора  ТОВ «Трускавецький водоканал»  Марченка Віктора Миколайовича на вчинення дій щодо проведення державної реєстрації змін до відомостей Товариства з обмеженою відповідальністю «Трускавецький водоканал» без права  передоручення повноважень третім особам.
          4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань  бюджету, фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності та майна (А.Остапчук).
 
                                                                                                             
 
            Міський  голова                                                                       А.Кульчинський