ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Новий проект

Дата:

05.08.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1444
Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовно площею 2,0га. в селі Доброгостів, Фаримі Миколі Миколоайовичу


УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_________________________СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від ___ ____________2021 р.              № ____
 
Про надання  дозволу  на виготовлення
проекту  із землеустрою щодо
відведення  земельної  ділянки
орієнтовно площею 2,0га. в селі
Доброгостів, Фаримі Миколі Миколоайовичу
 
Розглянувши заяву  Фарими Миколи Миколайовича, беручи до уваги Схему розташування земельної ділянки., керуючись ст.ст.12, 116,118,119, 121,122  Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», п.34 ст.26  Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада

 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 

       1. Дати дозвіл  Фаримі Миколі Миколоайовичу на виготовлення  проекту з землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  орієнтовною  площею 2,0 га  в  с. Доброгостів  Дрогобицького району Львівської області  для ведення особистого селянського господарства, категорія земель – землі сільськогосподарського призначення  з подальшим наданням земельної ділянки у власність за рахунок земель   не наданих у власність та користування.
       2. Фізичній особі, якій надано дозвіл на виготовлення документації  із землеустрою, звернутись в землевпорядну організацію щодо виготовлення  проекту відведення земельної ділянки у відповідності до вимог земельного законодавства.
          3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (голова комісії Ю.Наконечний).

  
 
Міський голова                                                              Андрій КУЛЬЧИНСЬКІЙ