ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Солян Ю.

Доповідач:

Солян Ю.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

27.10.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2092
Про затвердження Цільової програми забезпечення виконання заходів пов’язаних із призовом громадян України на строкову військову службу, військову службу за контрактом у Збройних Силах України, участь військовозобов’язаних у навчальних (спеціальних) зборах на 2022 – 2024 роки.


                                                               

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(________________ сесія восьмого демократичного скликання)
РІШЕННЯ
 

від  ___________202___ року                  № ____
 

Про затвердження Цільової програми забезпечення виконання заходів пов’язаних із призовом громадян України на строкову військову службу, військову службу за контрактом у  Збройних Силах України, участь військовозобов’язаних у навчальних (спеціальних) зборах на 2022 – 2024 роки.

 
Відповідно до п. 22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 2 ст. 43 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», міська  рада
 
В И Р І Ш И Л А :
 

1. Затвердити Цільову програму забезпечення виконання заходів пов’язаних із призовом громадян України на строкову військову службу, військову службу за контрактом у Збройних Силах України, участь військовозобов’язаних у навчальних (спеціальних) зборах на 2022 – 2024 роки, згідно додатку.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Трускавецької міської ради з питань бюджету, фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності та майна (А.Стародуб).

 
 
 
         
          Міський голова                                                 Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ
        
 

ДОДАТКИ

1 2092-27.10.21 СОЛЯН Додаток.pdf Переглянути