ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1386


УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                 СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від                          2021 р.              №  
 
Про надання  дозволу  на виготовлення
проекту  із землеустрою щодо
відведення  земельної  ділянки
орієнтовно площею  0,0028га. в м. Трускавці
Шаповалову Сергію Миколайовичу
 
Розглянувши заяву  Шаповалова Сергія Миколайовича, беручи до уваги Схему розташування земельної ділянки , витяг з рішення Трускавецької міської ради №583 від 24.10.2013р. «Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок». керуючись ст.ст.12, 92, 121,122,123  Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», п.34 ст.26  Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада

 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 

       1. Дати дозвіл  Шаповалову Сергію Миколайовичу на виготовлення  проекту з землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  орієнтовною  площею 0,0028га  в  м. Трускавці  Дрогобицького району Львівської області  для будівництва та обслуговуванні індивідуального гаража, категорія земель – землі житлової та громадської забудови за рахунок земель  міської ради  не наданих у власність та користування.
       2. Шаповалову С.М., звернутись в землевпорядну організацію щодо виготовлення  проекту відведення земельної ділянки у відповідності до вимог земельного законодавства.
          3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (голова комісії Ю.Наконечний).

 
 
  
 
Міський голова                                                                Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ