ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIX

Скликання:

VII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    7

УКРАЇНА
 
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
 
(П’ЯТДЕСЯТ ДЕВ’ЯТА СЕСІЯ  СЬОМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО  СКЛИКАННЯ)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від  30 липня  2019  року              №  1408
 
Про надання поворотної фінансової
допомоги ТзОВ «Трускавецький
водоканал»  у 2019 році
 
З метою забезпечення сталого функціонування системи водопостачання та водовідведення м. Трускавця та недопущення виникнення надзвичайної ситуації, створення умов, що сприятимуть забезпеченню водопостачання міста, забезпечення стабільності роботи ТзОВ «Трускавецький водоканал»,   відповідно до статті 2 Бюджетного кодексу України, статі  179 Господарського кодексу України, статті 1046 Цивільного кодексу України, статей 25, 61 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати поворотну фінансову допомогу для забезпечення управління системою водопостачання та надання відповідних послуг товариству з обмеженою відповідальністю «Трускавецький водоканал» у розмірі 1400,0 тис. грн.
2. Затвердити Порядок надання поворотної фінансової допомоги товариству з обмеженою відповідальністю «Трускавецький водоканал» згідно додатку 1.
3. Затвердити договір про надання поворотної фінансової допомоги товариству з обмеженою відповідальністю «Трускавецький водоканал» згідно додатку 2.
4  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету,фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності і майна (А. Остапчук).
.
Міський голова                                                   А. Кульчинський