ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Плахтій О.П.


Доповідачі:



Плахтій О.П.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

956

Дата реєстрації:

14.05.2021

Проголосовано:

08.06.2021 14:06:06

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 956

Текст:



УКРАЇНА

ТРУСКАВЕЦЬКА МIСЬКА РАДА

Львiвської областi

(_______СЕСІЯ ­ВОСЬМОГОДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

 

Р І Ш Е Н Н Я

 



Від                           2021року                  № _____

 

Про  затвердження технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості) у власність для будівництва

і обслуговування житлового будинку, господарських

будівель та споруд (присадибна  ділянка), по вул. Шевченка,7

в с. Станиля Дрогобицького району Львівської області

Стацишин І.В.

 

Розглянувши заяви  Стацишина Ігоря Васильовича технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), площею 0,0360 га,в с. Станиля Дрогобицького району Львівської області , рішення Станильської сільської ради № 4917 від 22.10.2020 р. «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у гр. Стацишину І.В., керуючись ст. ст. 12, 118, 122  Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада



В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:




  1. 1. Затвердити Стецишину Ігорю Васильовичу технічної документації із землеустрою

    щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), площею 0,0360 га, по вул.. Шевченка,7 в с. Станиля Дрогобицького району Львівської області, кадастровий номер – 4621287400:01:002:0021.

  2. 2. Надати Стецишину Ігорю Васильовичу  у власність земельну ділянку, площею 0,0360 га в с. Станиля Дрогобицького району Львівської області  (кадастровий номер - 4621287400:01:002:0021) цільове призначення  (02.01) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), категорія земель – землі житлової та громадської забудови за рахунок земель не наданих у власність та користування.

  3. 3. Стецишину Ігорю Васильовичу  використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.

  4. 4. Стецишину Ігорю Васильовичу  зареєструвати право власності на земельнуділянку в Державному реєстріречових прав на нерухомемайно.

  5. 5. Контроль за виконаннямцьогорішенняпокласти на постійнукомісію з питаньземлекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний).



Міський голова                                                                         А.Кульчинський