ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Плахтій О.П.


Доповідачі:



Плахтій О.П.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1032

Дата реєстрації:

17.05.2021

Проголосовано:

08.06.2021 13:44:06

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1032

Текст:



УКРАЇНА

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

Львівської області

 

(                       СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)



Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я


 










Від                      2021 року                   № 
 

Про відмову  Згобі Л.М. в затверджені проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  площею 0,5390га в с.Орів та передачі  цієї земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. .




           



Розглянувши заяви Згоби Лесі Миколаївни про затвердженя проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,5390га в с.Орів та передачі  цієї земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства ,  копію частини проекту відведення земельної ділянки для передачі у приватну власність Згобі Лесі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства в селі Орів   , керуючись  ст.ст.12,118,122  Земельного кодексу України, ст.55 Закону України «Про землеустрій,  п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада 



В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:



1. Відмовити Згобі Лесі Миколаївні  в затверджені проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,5390га в с.Орів та передачі  цієї земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в зв’язку з тим , що  поданий заявницею  на затвердження  проект із землеустрою щодо відведення земельної  ділянки не відповідає вимогам  визначених статтею 50 Закону України «Про землеустрій».

2.Контроль за  виконанням  цього  рішення  покласти  на  постійну  комісію  з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Наконечний Ю.О.).



 

 

 

 

 

 

 

Міський голова                                                        А.Кульчинський