ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер рішення:

857

Проголосовано:

08.06.2021 13:40:04

Автор:

Плахтій О.П.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 857
Про відмову Науму В.П. в затверджені технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,9200га в с.Орів та передачі йому цієї земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
     ( 14   СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від  08 червня 2021 року                   № 857
 
Про відмову  Науму В.П. в затверджені технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,9200га в с.Орів та передачі йому цієї земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. .

           
Розглянувши заяви Наума Володимира Петровича про затвердженя технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,9200га в с.Орів та передачі йому цієї земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва , технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, керуючись  ст.ст.12,118,122  Земельного кодексу України, ст.55 Закону України «Про землеустрій,  п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада 
 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 
1. Відмовити Науму Володимиру Петровичу в  затверджені технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,9200га в с.Орів та передачі йому цієї земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в зв’язку з тим , що  подана заявником  на затвердження  технічна документація із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) не відповідає вимогам  визначених статтею 55 Закону України «Про землеустрій».
2.Контроль за  виконанням  цього  рішення  покласти  на  постійну  комісію  з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Наконечний Ю.О.).
 
 
 
 
 
 
 
Міський голова                                                Андрій  КУЛЬЧИНСЬКИЙ