УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(ДВАДЦЯТА   СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від 23.09. 2021 р.                                         №  1345
 
Про  надання дозволу на виготовлення
 проекту відведення земельної ділянки
для ведення індивідуального садівництва
 в кооперативно садівничому товаристві «Фіалка»
при Трускавецькому будівельному управлінні
в с. Модричі  Дрогобицького району
Савці Роману Володимировичу

Розглянувши клопотання Савки Романа Володимировича, Довідку голови  правління кооперативно садівничого товариства «Фіалка»при Трускавецькому будівельному управлінні, керуючись ст. ст. 12,118, 122 Земельного кодексу України, п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А: 
  1. Дати дозвіл Савці Роману Володимировичу на виготовлення  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального  садівництва в кооперативно садівничому товаристві «Фіалка»при Трускавецькому будівельному управлінні с. Модричі Дрогобицького району Львівської області, орієнтовною площею 0,04 га, ділянка№95,категорія земель – землі сільськогосподарського призначення з подальшим наданням земельної ділянки у власність за рахунок земель не наданих у власність та користування.
  2. Савці Р.В.., якому надано дозвіл на виготовлення документації із землеустрою , звернутись в землевпорядну організацію для виготовлення проекту відведення земельної ділянки.
  3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійнук омісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний).
 
 
Міський голова                                                  Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ