ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Чинний

Дата:

22.07.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1312
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), площею 0,1000 га в с. Станиля Дрогобицького району Львівської області Лещукіній Софії Юріївні


                                      УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_______________  СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від                              2021 р.              №
 
Про  затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва
і обслуговування житлового будинку, господарських
будівель та споруд (присадибна  ділянка), площею 0,1000 га
в с. Станиля Дрогобицького району Львівської області
Лещукіній Софії Юріївні
 
Розглянувши заяви Лещукін Софії Юріївни , проект землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), площею 0,1000га,  рішення Станильської сільської ради № 234 11.06.2014р.«Про затвердження детального плану території кварталу під розміщення житлової забудови в с. Станиля урочище «Дякова гора»,рішення Станильської сільської ради №377 від 13.02.2020р., керуючись ст. ст. 12, 118, 123, 186 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 
                                           В  И  Р  I  Ш  И  Л  А: 

1.Затвердити Лещукіній Софії Юріївні  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), в с. Станиля  Дрогобицького району Львівської області в урочищі «Дякова гора» буд.№32. кадастровий номер -4621287400:01:003:0118.
1.1 Надати Лещукіній Софії Юріївні у власність земельну ділянку, площею 0,1000 га в с. Станиля  Дрогобицького району Львівської області в урочищі «Дякова гора» буд.№32. кадастровий номер -4621287400:01:003:0118, цільове призначення  (02.01) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), категорія земель – землі житлової та громадської забудови, за рахунок земель запасу .
2.Лещукіній Софії Юріївні використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.
3.Лещукіній Софії Юріївні зареєструвати право власності на земельну ділянку в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний).

 
Міський голова                                                Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ