ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

15.07.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1283
Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовно площею 2,0га. в селі Орів, Паньків В.О.


                                             УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                 СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від                          2021 р.              № 
 
Про відмову у наданні  дозволу  на виготовлення
проекту  із землеустрою щодо
відведення  земельної  ділянки
орієнтовно площею 2,0га. в селі
Орів, Паньків В.О.
 
Розглянувши заяву  Паньківа Володимира Осиповича, беручи до уваги Схему розташування земельної ділянки, проект роздержавлення і приватизації  земель с. Орів, керуючись ст.ст.12, 116,118,119, 121,122  Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», п.34 ст.26  Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада

 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 

1. Відмовити у наданні дозволу   Паньківу Володимиру Осиповичу на виготовлення  проекту з землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  орієнтовною  площею 2,0 га  в  с. Орів Дрогобицького району Львівської області  для ведення ведення особистого селянського господарства, у зв’язку із невідповідністю місця розташування земельної ділянки зазначеної на графічному матеріалі доданому до заяви вимога Законів України та прийнятих  відповідно до них нормативно-правових актів, а саме земельна ділянка розташована на землях пайового фонду, відповідно до проекту роздержавлення і приватизації земель с. Орів. 
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (голова комісії Ю.Наконечний).

  
 
Міський голова                                                   Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ