ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

23.09.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1384
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у власність Галин Г.В. та Цапів В.В. по вул. Шевченка,384 вс. Орів

                                    УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(ДВАДЦЯТА СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від   23.09.2021 р.                           № 1384
 
Про  затвердження технічної документації із
землеустрою щодо встановлення відновлення меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості)
та надання у власність Галин Г.В. та Цапів В.В.
по вул. Шевченка,384 вс. Орів      
  
            Розглянувши заяви Галин Галини Володимирівни та Цапів Віктора Володимировича, технічну документацію із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі на місцевості по вул.. Шевченка,384 в с. Орів Сколівського району Львівської області, рішення Орівської сільської ради №1809 від 09.10.2020р. «Про надання дозволу на розробку технічної документації земельної ділянки для обслуговування індивідуального житлового будинку  у спільну часткову власність в с. Орів на території Орівської сільської ради  гр.. Галин Галині Володимирівні та Цапів Віктору Володимировичу», керуючись ст. ст. 12, 118, 123, 186 Земельного кодексу України, , ст. 50 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А: 
  1. Затвердити Галин Галині Володимирівні та Цапіву Віктору Володимировичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.. Шевченка,384 в с. Орів Сколівського району Львівської області, кадастровий номер- 4624585200:01:058:0002.
    1. Надати Галин Галині Володимирівні та Цапіву Віктору Володимировичу спільну смісну власність земельну ділянку  площею 0,2500 га  по вул.. Шевченка ,384в с. Орів Дрогобицького району Львівської області (кадастровий номер -4624585200:01:058:0002) для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) .категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
2.Галин Галині Володимирівні та Цапіву Віктору Володимировичу використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний).
 
Міський голова                                                                         А.Кульчинський