ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1259


УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
(______________________СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Від                                                                         
м. Трускавець
                 
 
Про внесення змін до Цільової
соціальної програми роботи
з сім'ями, дітьми та молоддю
Трускавецької міської територіальної
громади  на 2021-2025 роки
 
 
З метою створення належних умов для відпочинку та оздоровлення дітей і молоді Трускавецької територіальної громади, враховуючи висновки профільних постійних комісій міської ради, керуючись п.22 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 
 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А  :
 

1. Внести зміни до рішення Трускавецької міської ради від 17 грудня 2020 року № 89  «Про затвердження Цільової соціальної програми роботи з сім'ями, дітьми та молоддю Трускавецької міської територіальної громади  на 2021-2025 роки», а саме  Додаток 3 «Перелік завдань, заходів та показників  (бюджетної) цільової програми» в частині 2021 року викласти  в новій редакції, що додається.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії з питань   бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна (голова комісії  А. Стародуб) та з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування  (голова комісії  А. Тріщук).

 
 
 
 
 
Міський голова                                                  Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ