ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Стасик І.С.

Доповідач:

Стасик І.С.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

14.06.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1212
Про зміни у структурі Комунального некомерційного підприємства «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради


                УКРАЇНА                                           ПРОЄКТ
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
(                           СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
 
від  _____________ 2021  року               №
м. Трускавець
                 
 
Про зміни  у структурі
Комунального некомерційного підприємства
 «Трускавецька міська лікарня»
Трускавецької міської ради
 
 
             З метою доступності первинної медичної  допомоги  та керуючись п.30 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги положення пунктів 1.4. та 8.1. Статуту Комунального некомерційного підприємства «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради, затвердженого рішенням Трускавецької міської ради № 962 від 19.06.2018 року, Трускавецька міська рада
 
ВІРИШИЛА:
 
  1. Ввести з 01.07.2021 року у структуру Комунального некомерційного підприємства «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради структурні підрозділи:
– Уличненська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини для надання медичної допомоги населенню села Уличне Трускавецької міської громади (місце надання медичних послуг - с. Уличне , вул. Центральна, будинок 97);
– Доброгостівська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини для надання медичної допомоги населенню села Доброгостів Трускавецької міської громади (місце надання медичних послуг - с. Доброгостів , вул. Шкільна, 3).
 
  1. . Головному лікарю Комунального некомерційного підприємства «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради (Стасик І.С.) на підставі п.8.5.16 та 9.3. Статуту та відповідно до  наказу Міністерства охорони здоров’я України       № 801 від 29.07.2016 року, розробити та затвердити  Положення про амбулаторії та внести зміни до штатного розпису підприємства.
 
  1. . Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, розвитку курорту, підприємництва та комунальної власності та майна.

 
 
 
 
 
 
                Міський голова                                         А. КУЛЬЧИНСЬКИЙ