ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1218


УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_________________________СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від ___ ____________20____ р.              № ____
 
Про надання  дозволу  на виготовлення
проекту відведення земельної ділянки
ТзОВ «Ніагара-3» в с. Доброгостів  в урочищі
Колодниця
 
Розглянувши заяву  ТзОВ «Ніагара-3». Режим рибогосподарської експлуатації водосховища,розташованого на р. Колодниця погоджений Управлінням охорони використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства в Львівькій області та Державним агенством рибного господарства України, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності №203089955 від 05.03.2020р.,Державний акт на право користування землею.   керуючись ст.ст.12, 59,122.123 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», п.34 ст.26  Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада

 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 

       1. Дати дозвіл   Товариству з обмеженою відповідальністю «Ніагара-3»  на виготовлення проекту відведення земельної ділянки   площею 50,4 га в урчищі Колодниця с. Доброгостів   для обслуговування гідротехнічних споруд та риборозведення, з подальшим наданням земельної ділянки у користування на умовах оренди за рахунок земель не наданих у власність та користування. Категорія земель –землі водного фонду.
 2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (голова комісії Ю.Наконечний).

  
 
 
Міський голова                                                        А.Кульчинський