ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XVII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

01.07.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: №
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність площею 0,2500га в с. Доброгостів Мах В.В.

                                      УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(17 СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від 01.07.2021 р.                                   № 940
 
Про затвердження технічної документації
із землеустрою щодо встановлення (відновлення)
меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
та надання земельної ділянки у власність
площею 0,2500га в с. Доброгостів
Мах В.В.
 
Розглянувши заяви Мах Василя Васильовича, технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),Свідоцтво про право власності на житловий будинок  №140 від 07.04.1994р., керуючись ст.ст. 12, 118, 123 Земельного кодексу України, , п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 
 1.Затвердити  Мах Василю Васильовичу  технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2500а (кадостровий номер -4621283300:01:003:0045)на вул. Грушевського,199 в с.  Доброгостів Дрогобицького району Львівської області,  цільове призначення  для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),категорія земель –землі житлової та громадської забудови.
          1.1 Надати  Мах Василю Васильовичу  земельну ділянку площею 0,2500га (кадостровий номер -4621283300:01:003:0045)на Грушевського,199 в с.  Доброгостів Дрогобицького району Львівської області  для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),категорія земель –землі житлової та громадської забудови за рахунок земель  що перебувають в користуванні Мах В.В.
2 Мах Василю Васильовичу  використовувати земельну ділянку  за цільовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту iнженерних мереж загального призначення при наявностi таких на земельній ділянці (органiзацiї, якi виконують ремонтнi роботи, зобов’язанi провести повну рекультивацiю територiї). Дотримуватися вимог Земельного кодексу України
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування,  містобудування    та благоустрою  (    голова  комісії   Ю. Наконечний ).
           
Міський голова                                                   Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ