ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

09.06.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1117
Про затвердження експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0166га на вул.Стебницькій в м. Трускавці та продаж земельної ділянки на земельних торгах.


УКРАЇНА                                   
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
(                                             СЕСІЯ ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

від                        2021  року               №
                 
Про затвердження експертної грошової
оцінки земельної ділянки   площею 0,0166га
на вул.Стебницькій  в м. Трускавці   та продаж
 земельної ділянки на земельних торгах.
 
Розглянувши  звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки,  що знаходиться на вул. Довженка в  м. Трускавець,  від 14 травня 2021 року, керуючись главою 21 Земельного кодексу України, п. 34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування  в Україні",  міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Погодити звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки  кадастровий номер  4611500000:07:003:0021 площею 0,0166 га на вул. Мазепи  у   м. Трускавець для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.
1.1.  Затвердити стартову ціну продажу у власність земельної ділянки площею 0,0166 га  на вул.Стебницькій   в розмірі  85 493 грн. (вісімдесят п’ять тисяч чотириста дев’яносто три гривні )   515,02 грн/м.кв.) на підставі експертної грошової оцінки від 14 травня 2021 року.
1.2. Доручити міському голові  Кульчинському А.Б. укласти договір з виконавцем робіт на проведенню земельних торгів та договір  купівлі –продажу земельної ділянки з переможцем  земельних торгів.
       1.3. Розмір реєстраційного внеску визначається виконавцем і не може перевищувати  50 відсотків розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб на дату публікації оголошення про проведення земельних торгів.
         1.4. Розмір гарантійного внеску за лотом становить 5 відсотків стартової ціни продажу земельної ділянки.
   1.5.  Встановити значення  кроку торгів  з подальшим  послідовним  збільшенням ціни у розмірі 1% стартової ціни земельної ділянки.     
          1.6  За результатами  земельних торгів (аукціону) переможцем підписується  протокол земельних торгів на підставі якого укладається договір купівлі-продажу земельної ділянки   безпосередньо в день проведення торгів.
         1.7.  Кошти за викуп  земельної ділянки на земельних торгах ,підлягає сплаті переможцем торгів  не пізніше трьох банківських днів з дня укладання договору купівлі-продажу земельної ділянки.             
            1.8 Встановити   у разі винекнення підстави для анулювання результатів земельних торгів пеню в розмірі 100% (сто відсотків) від запропонованої суми переможцем земельних торгів.
            1.9 Встановити , що переможець земельних торгів з продажу  земельної ділянки відшкодовує  всі витрати , повязані з підготовки лота до земельних торгів в тому числі і в разі винекнення підстави для анулювання результатів земельних торгів.         
         2. Згідно вимог п.1.ст. 137 Земельного кодексу України  земельні торги провести не раніше 30-ти днів та не пізніше 90 днів  після оприлюднення оголошення про земельні торги.
         3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (голова комісії Ю.Наконечний).

     Міський   голова                                                     Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ