ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Чинний

Дата:

09.06.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1112
Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1,2892 га для ведення особистого селянського господарства в селі Орів Дрогобицького району Львівської області Ощипок Г.І.


УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_______________  СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від                              2021 р.              №
 
 
Про  надання дозволу на виготовлення
проекту із землеустрою щодо відведення
земельної ділянки орієнтовною площею 1,2892 га
для ведення особистого селянського господарства
в селі Орів Дрогобицького району Львівської області
Ощипок Г.І.
  
            Розглянувши заяву Ощипок Ганни Іванівни, беручи до уваги схему розташування земельної ділянки, керуючись ст. ст. 12, 116, 118, 119, 121, 122 Земельного кодексу України, ст. ст. 4, 5 Закону України «Про особисте селянське господарство», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В  И  Р  I  Ш  И  Л  А: 

  1. Дати дозвіл Ощипок Ганні Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с. Орів Дрогобицького району Львівської області, орієнтовною площею 1,2892 га, категорія земель – землі сільськогосподарського призначення з подальшим наданням земельної ділянки у власність за рахунок земель, ненаданих у власність чи користування.
  2. Ощипок Ганні Іванівні, якій надано дозвіл на виготовлення документації із землеустрою, звернутись в землевпорядну організацію щодо виготовлення проекту відведення земельної ділянки у відповідності до вимог земельного законодавства.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний).

 
Міський голова                                                  Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ