ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Статус:

Чинний

Сесія:

XVII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

Змінне

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

20.07.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1036
Про затвердження проекту з землеустрою щодо відведення земельної ділянки Жагаляк Миколи Миколайовича та надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Уличне , вул.І.Габчака,20

  УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(    17 СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 

  Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від 20.07.   2021 року                             № 1036


Про  затвердження проекту з
землеустрою щодо відведення земельної
ділянки Жагаляк Миколи Миколайовича
та надання у власність для будівництва та

 обслуговування житлового будинку,

господарських будівель і споруд

 (присадибна ділянка) в с.Уличне ,

вул.І.Габчака,20     
  
  Розглянувши заяву Жагаляк Миколи Миколайовича, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Уличне Дрогобицького району Львівської області, рішення Уличненської сільської ради № 959 від 19.06.2020р. «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр..Жагаляк М.М.» та №361 від 08.12.2017р. «Про затвердження детального плану територій житлових кварталів К-2,К-9,К-10 суміщених з генеральним планом с. Уличне Уличненської сільської ради Дрогобицького району львівської області» керуючись ст. ст. 12,  118,121,122  Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,міська рада

                                                   В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:

1. Затвердити  Жагаляк Миколі Миколайовичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Уличне Дрогобицького району Львівської області, кадастровий номер – 4621288200:05:000:0098.

1. 2 Надати Жагаляк Миколі Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 0,10 га в с. Уличне Дрогобицького району Львівської області (кадастровий номер - 4621288200:05:000:0098) для для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) , категорія земель – землі житлової та громадської забудови за рахунок земель запасу.
2 Жагаляк Миколі Миколайовичу використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний).

    Міський голова                                                    Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ