ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1044


УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівськоїо бласті
(_______________  СЕСІЯВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від                              2021 р.              №
 
Про  надання дозволу на виготовлення
проекту із землеустрою щодо відведення
земельної ділянки площею 1.5894 га
в с. Орів Іваник Наталії Леонідівні.     
  

               Розглянувши заявуІваник Наталії Леонідівни, беручи до уваги схему розташування земельної ділянки, керуючись ст. ст. 12, 116, 118, 119,  121, 122 Земельного кодексу України, ст. ст. 4, 5 Закону України «Про особисте селянське господарство», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А: 
  1. Дати дозвіл Іваник Наталії Леонідівні на виготовлення  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с. Орів Дрогобицького району Львівської області, площею 1,5894 га, кадастровий номер – 4624585200:01:003:0010, категорія земель – землі сільськогосподарського призначення з подальшим наданням земельної ділянки у власність за рахунок земель не наданих у власність та користування.
  2. Іваник Н. Л.якій надано дозвіл на виготовлення документації із землеустрою , звернутись в землевпорядну організацію для виготовлення проекту відведення земельної ділянки.
  3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний).

 
 
 
Міський голова                                                                         А.Кульчинський