ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1012


УКРАЇНА
 
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
 
(______________________  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО  СКЛИКАННЯ)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від                            2021  року              №  
 
 
Про надання згоди  на прийняття  у комунальну власність територіальної громади м.Трускавця та безоплатну передачу на баланс КП «Трускавецьвода» вартість капітальних вкладень
 
 
 
З метою забезпечення сталого функціонування системи водопостачання та водовідведення м. Трускавця, враховуючи звернення Департаменту розвитку та експлуатації ЖКГ Львівської ОДА, авізо №15-161/0/21, керуючись статтями 25, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада
ВИРІШИЛА
  1.  Надати згоду на прийняття на баланс територіальної громади м.Трускавець від Департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації капітальні вкладення профінансовані на виконання програми «Питна вода» на 2011-2020 роки у Львівській області по об’єкту «Реконструкція мереж зовнішніх мереж водопостачання по вул. Стуса (від житлового будинку №1 до житлового будинку №9) в м. Трускавець Львівської області» на суму 1240600,96 грн. (один мільйон двісті сорок тисяч шістсот  три грн. 96 коп.) .
  1. Передати безоплатно на баланс КП «Трускавецьвода» вартість капітальних вкладень по об’єкту зазначеного в п.1 даного рішення.
  2. Керівнику КП «Трускавецьвода» затвердити статут комунального підприємства в новій редакції.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету,фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності і майна (А. Стародуб).

 
.
Міський голова                                                   А. Кульчинський